„Renovarea sectiei de neurologie a Spitalului Orasenesc Tg.-Carbunesti”
31 mai 2017

„Ziua Brancusi”

Evenimentul a avut un suport cultural prilejuit de 140 ani de la naşterea sculptorului Constantin Brâncuşi. Cu această ocazie Staţia PETROM nr. 6 din Tg.-Jiu a fost denumită „Coloana Infinitului”. Evenimentul a fost mediatizat în întreg municipiul. Au participat colegi din benzinării OMV PETROM din toată ţara şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

 

Pe tot parcursul zilei, clientilor statiei li s-au oferit gratuit produse de patiserie proaspete, cafea si ceaiuri calde precum si bauturi racoritoare.

In cadrul statiei au fost aduse o serie de replici ale Coloanei Infinitului realizate de catre unul dintre stra-nepotii lui Brancusi, pentru a face o asociere si mai mare intre opera sa si noua denumire a statiei.

Clientii statiei au avut posibilitatea de a se fotografia in interiorul statiei in dreptul unui panou ce continea atat elemente de identificare vizuala ale OMV Petrom SA dar si o replica a Coloanei Infinutui.

Participantii la acest eveniment de lansare a noii denumiri a statiei 6 “Coloana Infinutului” au vizitat in grup toate ansamblurile sculpturale din Targu Jiu.